Mico LampinenHyvinkäällä 58,78

0
Mico Lampinen.

Teksti Aulis Tiensuu

Viime sunnuntaina P14 kiekossa uuden SE:n 60,49 heittänyt Esan Mico Lampinen jatkaa hyvällä tasolla. Lampinen heitti keskiviikkona Hyvinkäällä 58,78 ja voitti sarjansa kilpailun lähes 20 metrin erolla.
Lampisten kilpailut jatkuvat lauantaina Espoossa ja sunnuntaina Nokialla.
Samoissa kilpailuissa Esan Eemeli Salomäki voitti miesten kiekonheiton uudella ennätyksellään 36,49, jolla paransi aiempaa ennätystään lähes kahdella metrillä.
Salomäen tapaan Esan viestijoukkueessa SM-viesteihin sekä veteraanisarjojen SM-kisoihin tähtäävä Niko Jalava juoksi tiistaina Turussa 100 metrillä parhaat aikansa 10 vuoteen. Alkuerissä syntyi aika 11,93 ja finaalissa kahdeksannen sijan tuonut 11,95. Molemmat juoksut käytiin lievään vastatuuleen.
Naisten 100 metrillä Esan Saara Suonpää juoksi niin ikään vastatuulessa alkueräajan 13,81.