Mimi ja Kuku otettiin kädet ojossa vastaan

0
Mimi ja Kuku otettiin ilolla vastaan.

Pikkuväen suosikkiduo Mimi ja Kuku vetäisi karkeasti arvioiden ainakin satapäisen yleisön Kiiruun puistoon. Tarkkaa kuulijamäärää on ilmaistapahtumassa mahdoton sanoa.
– Livekeikkamme sisältävät paljon musiikkia ja tanssia sekä hassuttelua ja ripauksen taikaa. Lapset osallistuvat esityksen kulkuun alusta loppuun ja kaikilla on ihan liian kivaa, kuvailevat esiintyjät keikkojaan.

Mimin ja Kukun esityksen kantavana voimana on lapsen oman ajattelun aktivoiminen sekä terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen ja liikkumaan kannustaminen. Kuvat Kari Eerikäinen.

Musiikkiteatteriduo kiertää Suomea tekemässä energisiä musiikkiliikuntakonsertteja sekä liikuntakursseja sekä aikuisille että lapsille. Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa.
Hahmon takaa löytyy Maj-ka Nurminen , joka on paitsi muusikko, myös musiikkipedagogi ja lasten joogaohjaaja sekä Kiddiejam-tanssinohjaajaopiskelija.
Kukun puvun sisältä löytyy puolestaan Anna Kulmala , näyttelijä ja artesaani.
Molemmat naiset opiskelevat lisäksi Varalan urheiluopistossa liikunnanohjaajiksi.
Mimin ja Kukun kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun aktivoiminen sekä terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen sekä liikkumaan kannustaminen.

Mimi ja Kuku vetäisivät Kiiruun puistoon valtavasti väkeä.