Mitä teet helteellä?

0
Juuso Liesegang ja hänen nuoremmat sisaruksensa Eetu ja Henna.

– Mieluiten syön jäätelöä – ja uin. Härjänvatsassa on tullut käytyä ja Mellilän tekomontussa. Ei ole mitään sellaista, mitä varsinaisesti joutuisin tekemään helteellä, nurmikonajoa lukuun ottamatta. On päältä ajettava ja työnnettävä leikkuri, Juuso Liesegang naurahtaa, vierellään nuoremmat sisaruksensa Eetu ja Henna.

Petri Kuula

– Tällä hetkellä töitä. Lomailen vasta myöhemmin, noin kahden viikon päästä. Olen auringossa ja varjossa, sekä että, sopivassa suhteessa. Noin 20–30 astetta on hyvä lämpötila. Menen varjoon, jos tuntuu liian kuumalta, Petri Kuula pohtii.

Sirpa Teräväinen

– Olen varjossa. En ole koskaan ollut mikään auringonpalvoja. Nytkin olen järjestellyt navetanvinttiä. Tehnyt niin sanottua vuosien saatossa kertyneiden tavaroiden inventaariota. Poisheitettävää tuntuu riittävän, Sirpa Teräväinen vastaa.

Mikko Rantahalme

– Käydään uimassa. Lahdessa. Olemme läpikulkumatkalla, Turusta lähdettiin ja kotio on matka. Tehdään sellainen sightseeing Vanhan Härkätien kautta. Se on mulle toka kerta. Merivesi tuntui Turussa vielä virkistävältä, Mikko Rantahalme vertaa.