Tiisu soittaa 4.6. livestriimikeikan

0
Tiisun juuri julkaistun Valitettavasti valintamme ei osunut sinuun -sinkun kannen on kuvannut Kerttu Malinen.

Somerolaisen Henrik Illikaisen luotsaama Tiisu soittaa livestriimikeikan Facebookissa 4.6. torstaina.
– Keikka on lähtökohtaisesti ilmainen, mutta on toki mahdollista ja erittäin suotavaa maksaa vapaaehtoinen pääsylippu, toteaa Illikainen.
– Olen innoissani, kun päästään tekemään reaaliaikainen keikkatallenne, sillä tämän bändin ydin kiteytyy keikoilla. Tämänhän te voitte kokea milloin ja missä tahansa haluattekin, ja sehän on aikas nättiä vai mitä, heittää Henrik Illikainen.
Kenen tahansa on mahdollista vaikuttaa esitettävään ohjelmistoon.
– Kommentoikaa toivebiisejänne Tiisun Facebook-sivulla. Soitamme ne kaksi biisiä, jotka saavat kolmanneksi ja neljänneksi eniten ääniä. Tämä siksi, että soitamme mitä todennäköisemmin joka tapauksessa ne kaksi eniten ääniä saanutta stygeä, Illikainen naurahtaa.
Yleisö voi osallistua myös bändin haastatteluun lähettämällä kysymyksiä tai kommentteja lähetyksen kommenttikenttään. Kysymyksiä esitetään keikan jälkeen tehtävän haastattelun yhteydessä.
Nyrjähtäneellä suomirockillaan vankan fanikannan keterännyt yhtye on julkaissut kaksi albumia. Tunnetuimpia biisejä ovat Elämältä turpiin sain ja Virtaset . Uusimpia julkaisuja ovat Kuollaan me kaikki, On se kyllä vaikeeta ja Valitettavasti valintamme ei osunut sinuun .
Keikka toteutetaan osana Artlab Studiolla kuvattuja livekeikkoja, jonka taustapiruina ovat häärineet Artlabin lisäksi Need Money For Records ja Karanteeniklubi.
Tykkäämällä Facebookissa Artlab Studio sivusta, saa automaattisesti ilmoituksen, kun live alkaa.