Tossua toisen eteen!

0

Suvi-Somero julkisti tämänvuotisen Somero-lehden kesäkisan Haasta Niskaset! Yhteistyössä TNSportin kanssa järjestettävä kisa on pyörähtänyt käyntiin ja ensimmäiset kellotukset tehty. Uusi haastekin on lähtenyt matkaan.
Vaikka kisa etenee haasteilla, osallistua saa kuka ja koska tahansa. Mukaan kelpaavat niin henkilökohtaiset kuin porukoissa juostut tai kävellyt suorititukset.
Eli sinne vaan kuntorappusille kaikki perheet, kaverukset, työporukat, urheiluseurat, naapurit sukulaiset ja hyvänpäivän tutut.
Kisa on varsin leikkimielinen, päätarkoitus on saada väki liikkumaan ja kohottamaan kuntoa. Rappusissa on helppo seurata edistymistä: Nouse raput vaikka päivittäin ja kellota aika kerran viikossa. Näin on mukava nähdä, miten aika kehittyy kesän edetessä.
Lehteen voi lähettää aikoja ja kuvia suorituksista. Nautitaan yhdessä kuntoilusta ja kannustetaan toinen toisiamme!