Turvaväleistä, roskaamisesta, lenkkeilystä…

0

Muistakaa nyt pitää se turvaväli! Ei korona ole mihinkään hävinnyt, vaikka löysennykset tulivat voimaan.
Turvavälit

Uskon tuohon, että vain osa nuorista käyttäytyy väärin ja kaikki kärsivät. Mutta aina se on niin ollut, nykyään vaan ei ole laumakuria. Ennen hölmöilijät ja suunsoittajat lopettivat, kun toiset alkoivat pitämään jöötä. Olen itsekin ihmetellyt, miksi eivät yrittäjät järjestä välillä nuorille ja lapsillekin jotain, kun kuntoportaatkaan eivät kaikkia kiinnosta. Enemmän jotain toimintaa nuorille ja vapaaehtoisia valvojia kylille, jossa nuoret saavat siellä korona-aikanakin pyöriä. Ihan hirvittää koulujen päätösaika, mitä tapahtuu. Kai pitää hommata rautakettinki ja lukot, jotta säilyy oma tontti; nykyään kun menevät ihmisten pihoihinkin.
Rajat on rakkautta

Kiitos roskavastainen. Liikennekäyttäytyminen, ilkivalta, roskaaminen. Ei uskoisi, että Somero on kaupunki. Huomaa, ettei nuorisolla ole tekemistä; paitsi häiriköidä.
Kesää odotellessa

Kiva, että on alettu ulkoilla enemmän, mutta ei kapeilla maanteillä mahdu ohittamaan turvallisesti, jos pari kävelee tien reunaa rinnakkain ja hihnan päässä koirakin pomppii holtittomasti ympärillä. Eli juttelun lisäksi on syytä keskittyä myös liikenteeseen.
Autoilija

Nimimerkille järkyttynyt. Uusi omistaja ehkä pitää kannoista? Ehkä olisi parempi huolehtia omista puista kuin toisen omasta.
Kannonhalaaja

Autoilijat hoi, hidastakaa hieman kun vierellä on pyöräilijä tai jalankulkija! Lepänsangan soratiellä sain pyöräillessäni peukalonpään kokoisen kiven suuhun ja hampaaseen vauhdilla ohi ajavan auton mukana. Niin kiire ei voi olla, ettei kerkeä muita tiellä liikkujia huomioimaan.
Onneksi ei tullut silmään