Teiden nimistä, koirien uittamisesta ja ideakisasta

0

On keksitty nimiä uudelle pientaloalueelle, mutta alueen nimessä on nyt valuvika, koska Mäkilä-nimi on länsisuomalaista ja alkuperäistä juurta, Mäkelä tulee murrealueen ulkopuolelta. Vieläkin tässä vereslihalla, kun Grankullasta tuli Rankkula.
Perinteet kunniaan

Kummallista, kun ihmiset uittavat koiriaan uimarannoilla. Itselläkin on koiria, mutta ei tulisi mielenkään uittaa niitä järvessä. Jokaisella kun nykyään on kuitenkin suihku tai ainakin luulisi, jos koiran hommaa. Kaupunki ei ole informoinut ilmeisesti koiranuintipaikasta Somerolla?
Uintirannat rauhaan

Koiria ei saa viedä yleisille uimarannoille, ellei niissä ole omaa, erillistä koirille sallittua aluetta. Somerolla sellainen on Hovimäessä. Esimerkiksi Tassut kartalla -sivustolla on kattava listan koiraystävällisistä uimapaikoista ympäri Suomea.
Toimitus

Sinä, joka otit ehkä vahingossa uimahallin pesuhuoneen lokerosta styrox-istuinalustani, voisitko ystävällisesti palauttaa sen uimahallin kassalle. Kiitos!
Vakiasiakas

Nyt on niin naurettavat suunnitelmat, että huh huh. Siirretään tori suoraan avaruuteen, yhtä naurettava idea sekin. Ja mihin pop-up myymälät pystyttäisi? Keskelle tietä? Se ainakin hidastaisi liikennettä.
Muista ideoista puhumattakaan

Upeita ideoita kisasta. Nyt voidaan saada Somero oikeasti nousuun.
Ihaileva