Moitteita ja kiitoksia

0

Voi luoja, että on rumia ja kamalia ehdotuksia Someron ilmeen uudistamiseksi. Halutaanko niillä houkutella uusia asukkaita vai karkottaa jo täällä asuvia? Ei niitä parane ruveta toteuttamaan.
Käkiaho

Miksei uusissa suunnitelmissa olla huomioitu nuorisoa paremmin? Heille pitäisi saada joku paikka, missä viettää aikaa. Voisi se ylimääräinen ajaminenkin vähentyä.
Ihmettelijä

Olen käynyt laivalla ja myös paikallisessa baarissa rajoitusten auettua. Koronajeesustelijoille tiedoksi, että kyllä sen koronan saa baarin tanssilattialla hien lentäessä tai ihan missä tahansa. Jokaisella meillä aikuisella on vastuu kantaa kortemme kekoon!
Juhis

Oinasjärventiestä on tehty eduskunnalle ja liikenneministerille ilmoitus. Toivottavasti liikenneministeri ja muutkin edustajat ajaisivat tien läpi. On häpeä, että vain 80 kilometrin päässä Helsingin keskustasta on täysin luokattomassa kunnossa oleva maantie.
Autoilija

Olipa todella hyvää jalkapalloon opastusta, kiitos Someron Voima. Lapsukaiset aivan innoissaan ja myös vanhemmat. Loistavaa, iso kiitos järjestäjille. Tapa jolla he opettavat on ammattitasoista, kuitenkin jokainen lapsi otetaan huomioon.
Mahtavaa

Älä astu kahta kertaa samaan virtaan.
Kantapään kautta