Palautetta seikkailupuistoon ja ohjeita päättäjille sekä marjanpoimijoille

0
Sisumetsän Seikkailupuisto

Viime vuonna oli marjastajia poiminut marjoja iäkkään asukkaan pihasta. Olivat isotelleet mummolle, että on jokamiehen oikeus. Jokamiehenoikeus on metsissä, mutta ei esimerkiksi 100 metrin läheisyydessä metsämökkejä ja asumuksia.
Jokamiehen oikeus on eri asia kuin omankädenoikeus

Suvaitsevainen, kärsivällinen. Nämä ovat hyveet, mutta kuinka asiat oikeasti ovat? Tarvitaan myös rehellisyyttä. Kärsivällinen voi olla, vaikka olisi itse väärässä.
Pikkusielu

Kiitos pöyräilyvinkistä! Menin kuin meninkin niitä piennarkukkia katsomaan Pitkäjärven suuntaan, ja kauniita tosiaan olivat. Rohkenin jopa poimia pienen kimpun muistoksi retkestäni parvekkeen pöydälle.
3-vaihteinen

Keskustan uudistamishankkeet voisi tosiaankin haudata ja vaihteeksi voisi keskittyä esimerkiksi haja-asutusalueen teihin. Vain puolet asukkaista asuu Someron keskustassa. En haluaisi antaa enää yhtään veroeuroa sinne, kun ajelen kuoppaista tietä kotiin. Ja kyllä keskustan palveluihin pitää päästä kaikilla kulkuneuvoilla. Pitäisikö virkamiesten selvittää, muuttavatko uudet asukkaat todella vain keskustaan vai haja-asutusalueille?
Aukkoja katsellen

Koska täällä alkaa uusi tienliikennelaki toimia? Yöllinen turha asuinalueilla rällääminen toistuvasti mopoilla, autoilla ja niin edelleen.
Jones like

Turussa Tyksissä on ilmoittautuminen hoidettu niin, että se tapahtuu toimistohuoneessa jossa on samanlainen pleksi potilaan ja vastaanottovirkailijan välissä kuin nytkin, ja jokainen ottaa numerolapun ja menee toimistohuoneeseen vuorollaan. Näin kukaan muu odotustilassa ei kuule, eikä tiedä miksi olet tullut lääkäriin, eikä henkilötietojasi kajahda kaikkien korville. Olisi hyvä ratkaisu myös Somerolle.
Potilaan oikeus

Voisi olla kyllä hyvä idea kehittää terveyskeskukseen ilmoittautumista niin, ettei vaivojaan tarvitsisi kertoa muiden kuullen. On tuntunut itsestäkin pahalta selitellä asioita muiden kuullen. En tiedä, saisiko odotustiloja hiukan kauemmas vai ilmoittautumista jotenkin eristettyä?
Potilas

Kiitos Sisumetsän seikkailupuisto! Iloinen henkilökunta ja siistit sekä viihtyisät puitteet. Tulemme varmasti uudestaan!
Ipanat ja äiti