Kissa etsii kotia, rantaan kaivataan rappusia…

0
Talteenotettu 22.7. Kaurakedontieltä kissa, jolla vaaleanvihreä kaulapanta. Tosi ihqu muutenkin. Tiedustelut Someron löytöeläinkodista, 040 096 5917.

Talteenotettu 22.7. Kaurakedontieltä kissa, jolla vaaleanvihreä kaulapanta. Tosi ihqu muutenkin. Tiedustelut Someron löytöeläinkodista.
P. 040 096 5917

Kaupungin virkamies lupasi lehdessä Härkälän rantaan uudet rappuset. Hyvät olisivat, mutta vielä ei ole näkynyt. Ovatko uudet raput juuttuneet kesälomaruuhkiin? Nykyiset ovat huterat, lyhyet ja liukkaat. Tosi kehnot.
Akrobaatin taitoja vaatii

Miksei nuorille tehdä skeittipuistoa joko Häntälään tai Pitkäjärvelle? Nyt kun on uusi asvalttikin ja niin edelleen. Ja tilaa kyllä on esimerkiksi koulujen pihoilla. Olisi sinnekin lisää harrastusmahdollisuuksia ja keskustalaisetkin pääsisivät maaseudun rauhaan. Lisäksi olisi keskustaan yksi meluhaitta vähemmän. Täällä ihan tarpeeksi jo melua. Kiitos kun valvotte liikennettäkin?!
Skeittirata maalle

Tietääkseni vain murto-osa Someron teistä kuuluu kaupungille. Loput ovat valtion teitä. Laittakaa valituksenne tietä hoitavalle taholle, ettekä turhaan kaupunkia parjaa tällä asialla.
Paikallinen

En ymmärrä ihmisiä , jotka roskaavat luontoa, heillä on varmaan jotain mätää päässä?
Luonnon ystävä