0

Milloin Someron virkamiehet ja päättäjät heräävät isoihin onnettomuuslukuihin? Pikkukaupungin henkilövahingot plus lisäksi ajoneuvojen omaisuusvahinkoluvut ovat hälyttävän korkealla isompiin kaupunkeihin nähden. Täällä ei ole edes isoja teitä. Onnettomuudet tapahtuvat pääosin keskustaajamassa. Jo vuosia on jotain ”aiottu” tehdä. Mitään ei silti tapahdu.
Turvallisuus on nostettava edelle

Onko dronella kuvaaminen toisten pihalla aivan sallittua? Muitakin mielenkiintoisia kuvauskohteita maaseudulla on.
Minä

Käyn K-Supermarket Härkätiessä. Sieltä saa edullisesti ruokaa ja tarjoukset ovat hyviä. Kahvia 3 pakettia oli alle 10 euron, juustoviipaleetkin edullisia. Tuoreet herneenpalot oli alle vitosen kilo, mikä vastaa tilavuudeltaan lähes kahta litraa palkoja. Lisäksi kalat ovat aina tuoreita. Lihatiski on ainutlaatuinen Somerolla. Myös leivonnaiset edullisia ja aina tuoreita. Olen käynyt isommissakin kaupoissa, mutta en osaa löytää niistä tarvitsemiani tuotteita. Kassaneidit ovat nopeita ja toimivia. Lisäksi saa Plussaa ostoksista. Härkätie on miun maun makuinen kauppa.
Ari Uotila

Nuoret kesätyöntekijät ovat ilahduttaneen monissa paikoissa Somerolla. Iloista ja osaavaa palvelua saa niin kaupoissa kuin kojuilla. Somerolla näemmä osataan kasvattaa lapsia.
Mökkiläiset

Posti on ilmeisesti alkanut ulkoistamaan kirjeiden jakelupalvelua, kun tänään 21.7. oli kolmen eri osoitteen postia, jotka pitäisi toimittaa perille.
Eläkkeeltä töihinkö

Baddingin kioskin viereen on parkkeerattu iso muoviperävaunu, jossa kioski nykyisin toimii. Eihän siinä mitään. Mutta miksi se on roudattu aivan liki historiallista muistomerkkiä? Tilaa riittäisi samalla parkkipaikalla kauempanakin. Moni haluaisi valokuvata hienon matkailunähtävyyden ilman sitä.
Muovilaatikko-Somero

Sijoitteluun on vaikuttanut sähköistys, sillä tontin ainoa sähköpiste on kioskin takaseinässä. Mutta ensi kesäksi sijoittelua mietitään uudestaan.
Janne Tolvi, puheenjohtaja, Someron Yrittäjät