0

Pahoittelut niille kahdelle naiselle Maurintiellä, joita väistin viime tipassa.
Pyöräilysääntöjä opetteleva tyttö

Eihän siellä mitään koronaa enää olekaan. Unohdetaan vaan turvavälit ja käsien pesut (joita pitäisi pestä, vaikkei olisikaan koronaa), järjestetään suuria tilaisuuksia, ynnä muuta. Toinen aaltohan olisi tosi kiva.
Haloo

Nyt saa luvan riittää. Olen koko kesän kuunnellut nuorison hauskanpitoa Someron koulun pihalla ja sitä ympäröivällä alueella. Mopot ja mopoautot rälläävät ja bassot soivat. Ymmärrän kyllä, että nuoriso on nuorisoa, pitäähän sitä kokoontua ja pitää hauskaa. Mutta ei ole kivaa, että ikkunat täytyy pitää kiinni kuumassa huoneistossa illalla, jos esimerkiksi haluaa nauttia hyvästä elokuvasta kotona töllöstä. Näin jouduin tekemään tänäänkin. Ei kuulu hyvään elokuvanautintoon kuunnella bassojumputusta. Ei, se menee niin, että kello 22 pitää lopettaa meluaminen, monet menevät nukkumaan aikaisemminkin. Tästä päivästä alkaen soitan virkavallan paikalle joka ilta, kun en jaksa kuunnella.
Nyt riittää

Pariisissa perustetaan meluntorjuntapartioita. Milloin niitä saadaan Somerolle?

Luonnonrauhaa Somerolla

Hulavesimaksut ja vesimaksu nousevat jatkuvasti! Toivottavaa olisi jotain huojennuksia koronan jälkeen kaupungilta. Turha toivo. Parempi on pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa sellaiselle paikkakunnalle, jossa lapsiperheitä ei tapeta laskuilla!
Rahat loppuvat

Toivon, että kaupunki jatkaa työntekijöidensä mahdollisuutta tehdä etätyötä jatkossa, osana normaalia työaikaa. Työteho on paljon parempi. Normaali käytäntö jo monissa kunnissa, ja niin tätä päivää.
Ei työsuhde-etu vaan hyvä käytäntö

Olen todella pahoillani siitä mielipahasta, jota on tullut, kun Svenssonin lähimmäispalvelukeskuksen toimintaa ei ole voitu tuttuun tapaan kirkollisissa ilmoituksissa viestittää. Seurakunta välittää ja haluaa suojella teitä koronalta. Me kaikki kaipaamme aikaa, jolloin voi turvallisesti kohdata ketä tahansa eikä tarvitse pelätä koronavirusta.
Lilli-Irmeli Hintsa, kirkkoherran lomatuuraaja

Sinä, kesämökkiläinen, joka jätit kesäkissasi mökille lähtiessäsi pois kommentilla: ”Hukkukoon vaikka järveen!” Arvaapa, kun syksyllä tai keväällä tulet mökille ja menet heikoille jäille, tulenko pelastamaan sinua?
Terveisin entinen naapurisi