Ämyrillä tanssitaan elokuussa, Esakallio miettii syyskuulle

0
Ämyrin terassi on uusittu ja sille tulee valokate. Talkoissa ovat olleet muun muassa Marko Sirro, Ari Montti, Unto Manner ja Pentti Manner.
J. karjalainen ei esiinnykään Somerolla elokuussa. Kuva Jori Liimatainen/TS

Esakalliolla ei tanssita vielä elokuussa.
– Ei meillä olisi ollutkaan kuin kaksi varsinaista tanssi-iltaa, mutta ne päätettiin perua. Katsotaan asiaa uudestaan syyskuussa, kertoo lavaisäntä Hannu Heikkilä.
Myös osa erikoisilloista on peruutettu, kuten elokuun 22. päivälle ilmoitettu J. Karjalaisen keikka. Lavalla piti alkuperäisen suunnitelman mukaan esiintyä myös Klamydian ja Arttu Wiskarin .
Näille artisteille yritetään löytää keikkapäivät ensi kesäksi.
– Ensimmäinen erikoisilta meillä on elokuun 7. päivä, jolloin esiintyvät Vesterinen Yhtyeineen ja Pasi Vainionperä Band , kertoo Heikkilä.
Elokuun viimeisenä viikonloppuna eletään Baddingin hengessä. Perjantaina 28.8. esiintyvät Esa Pulliainen W/ Mr Breathless ja somerolainen Raulinstones .

Jani Forsman

– Lauantaina huilataan, mutta Baddingin varsinaisena syntymäpäivänä sunnuntaina 30.8. jatketaan Rauli Badding Somerjoen synttärimatinealla, kertoo Heikkilä.
Esiintyjinä ovat Badding Rockers ja Jani Forsman feat .
Jo aiemmin peruuntuneiden 60-luvun bileiden uusi ajankohta on 26.9. Silloin lauteilla ovat Johnny & The Dodgers , Pekka Tiilikainen & Beatmakers sekä The Sleepwalkers & Jani Forsman .
Kyösti Mäkimattilan matinean Suviehtoon lauluja ja harkittuja sanoja ajankohta on siirretty 27. päivään syyskuuta.
Musiikkiteatteri Herra Satumaa ja laulava taksikuski on siirretty ensi kesään.
Ensi vuoden ohjelmistostaan Esakallio paljastaa muun muassa sen, että Irina ja Jore Marjaranta tulevat Somerolle 15.7.
Vapunpäiväksi on Somerolle varattu Teflon Brothers sekä Aste .

Pekkaniskan pojat

Ämyrillä tanssikausi käynnistyy elokuussa.
Elokuun 1. päivä lavalle nousevat Saija Tuupanen & eXmiehet sekä Reeta & Lumo . Tansseja on lauantaisin ja torstaisin. Elokuun artisteja ovat muun muassa Taikakuu, Tara ja Aava, Yölintu, In The Mood​ & Suvi Karjula, Pekkaniskan Pojat, Helminauha ja Kake Randelin .
– Nyt on tehty monta päivää talkoita, korjattiin vanha terassi ja laitetaan valokate sen päälle. Lavaa on entrattu, kun ei oikein muutakaan ole pystytty tekemään, kertoo Marko Sirro talkootyömaalta.

Saija Tuupanen