Hevosharrastekeskuksessa kisattiin seuratasolla

0
Johanna Valmunen ja Kankalon Morgan (URAT) luokan 1b toiselle sijalle.

Someron Ratsastajien (SomRa) järjestämät seuratason kouluratsastuskilpailut kisattiin hyvissä olosuhteissa Someron Hevosharrastekeskuksessa. Osallistujia kilpaili yhteensä 49 lähdön verran.

SomRan Amanda Ahlström ponillaan Rivona luokan 2a jaetulla neljännellä sijalla.

Luokka 1a oli rajattu alle 12-vuotiaille ratsastajille helppo C-tasolla. Siinä voittoon ratsasti Emma Ketonen Salon Ratsastusseurasta ponilla Metsolan Tuuli. Luokassa kolmannelle sijalle ylsi SomRan Emma Lemberg ponilla Lilja fra Fageräng. Luokka 1b oli rajattu nuorille alle 5-vuotiaille hevosille. Luokassa parhaaseen tulokseen ylsi Terhi Nieminen (LaRa) hevosellaan Wallstreet Nellie Caramell.
Luokka 2b helppo B-tasolla suomenhevoset ottivat mittaa toisistaan. Parhaaseen tulokseen ratsasti SomRan Helena Lehti hevosella Hepun Herra. SomRalaisista luokassa myös yhdeksänneksi Pauliina Loisa hevosella Yömies. Luokka 2a kilpailtiin myös helppo B-tasolla ja se oli avoin kaikille. Tiukan kilpailun voittoon ratsasti Jonna Heino (SiRU) hevosella Kotalan Rocker 15F ja toiseksi SomRan Saga Rupponen ponillaan Reims. Kolmanneksi sijoittui Karoliina Nieminen-Poutanen (SRS) hevosellaan Birkhill Capuccino. Amanda Ahlström (SomRa) ponillaan Rivona ylsi myös ruusukkeille ratsastaen luokassa neljännelle sijalle jakaen sijoituksen Freja Dahl-Lehikoisen (L-URA) kanssa. Lisäksi SomRalaisia luokassa edustivat Cia Laakkonen sijoittuen sijalle 9. ja Roosa Koivisto sijalla 15.
Päivän viimeinen luokka kilpailtiin tasolla helppo A ja se oli avoin kaikille. Kovimmasta tuloksesta vastasi Milla Korhonen (KauRa) hevosella Sarina III. SomRalaisista luokassa kilpailivat Roosa Koivisto (6.) ja Amanda Ahlström (8.)
Kilpailun tuomareina toimivat Riina Vihanto Paimiosta ja Pauliina Palin-Merisalo Porista.
Seuraavat Someron Ratsastajien järjestämät kilpailut ovat sunnuntaina 19.7. pidettävät aluetason kouluratsastuskilpailut Someron Hevosharrastekeskuksessa.

Suomenhevosten luokan voittaja Hepun Herra (ratsastajana oli SomRan Helena Lehti).