Ihamäentien varressa paloi rintamamiestalo

0
Kuva: Simo Päivärinta

Ihamäentien alkupäässä ratsastusmaneesia vastapäätä Kultelassa paloi rintamamiestalo.

Pelastuslaitos sai tiedon palosta perjantaina aamulla 8.25. Talossa asuvat ihmiset olivat päässeet omin avuin ulos talosta ja henkilövahingoilta säästyttiin.

Palo ehti levittää runsaasti savua ympäristöönsä. Keskisuureen rakennuspaloon saapui kahdeksan hälytysyksikköä. Paikalla oli henkilönostin ja kattoa jouduttiin repimään auki. Palon syttymissyy ei ole tiedossa. Vahingot kohosivat suuriksi.

Vasta iltapäivällä viimeiset yksiköt pääsivät lähtemään vahinkopaikalta.

– Se oli haastava kohde sammuttaa. Sen ikäistä taloa on rempattu ja jatkettu. Saatiin kuitenkin sammumaan, mutta kattoa ja yläkertaakin joutui siinä purkamaan. Seinät jäivät pystyyn. Talo paloi asumiskelvottomaan kuntoon, kommentoi päivystävä palomestari Sanna Rinkinen Forssan paloasemalta.