Janne Mikkola sai käädyt kaulaan

0
Tuomo Maavirta (oik.) luovutti LC Someron presidentin käädyt seuraajalleen Janne Mikkolalle.

Tuomo Maavirran presidenttikausi Someron Lions Clubissa oli pandemian takia poikkeuksellinen loppukaudesta. Rajoitusten väistyessä on syksyllä tarkoitus jatkaa kokoontumisia.

– Aloittavien koululaisten pyöräilykypärien jako siirtyi toukokuusta elokuun 12. päivään, seurakunnan iltakirkon yhteyteen, vaihtokokouksessa käädyt saanut Janne Mikkola , 54, toteaa.

– Naapurin isäntä jäsenyyttä minulle ehdotteli ja minä suostuin. Hän on ollut toiminnassa kymmeniä vuosia, minä vuodesta 2012.

– Leijonille on tärkeää avustaa ja auttaa paikallisesti toimintaa sekä nuorisoa että vanhuksia. Ystävänpäiväkonsertti jäi valitettavasti väliin, mutta jatkossa siihen on tarkoitus palata.

– Vaihtokokouksessa oli yli 40 jäsenestä paikalla 17. Oli kiva jälleen tavata fyysisesti, eikä vain Teams -palavereissa. Ikärakenne on mikä on, eli riskiryhmäläisiä on jäsenistössä. Nuorempia kaivataan lisää myös leijonien toimintaan, Mikkola sanoo.

Keväällä varoja jäi jonkun verran jakamatta pandemiasta johtuen. Valtakunnalliset teemat leijonien alkavalla kaudella ovat puhtaat vedet sekä syöpälasten tukeminen.