Löylyä lisää!

0

Säännöllisellä saunomisella on tutkitusti useita terveydelle suotuisia vaikutuksia. Löylyistä on parasta nauttia rennosti, omaa kroppaa kuunnellen.

Saunominen kuuluu monen suomalaisen arkeen vuodenaikaan katsomatta. Erityisen tiuhaan kiukaat kuumenevat kesäisin. Lauteilla kelpaa rentoutua, sillä saunomisen tiedetään vaikuttavan terveyteen positiivisesti monella tapaa. Ja se sopii kaikenikäisille.

Saunomisen vaikutus kroppaan voi muistuttaa jopa pientä urheilusuoritusta, sillä korkea lämpötila saa hien virtaamaan ja sykkeen kohoamaan. Tällainen pieni stressitila tekee elimistölle kuitenkin hyvää.

Saunominen lisää rentoutuneisuutta ja yleistä hyvinvointia, ja on monelle iso osa mukavaa illanviettoa. Lauteilla oleilu vähentää ahdistusta ja stressiä sekä lähentää ihmisiä, saunassa ollaan tasavertaisia. Saunominen vaikuttaa merkittävästi psyykkiseen hyvinvointiin.

Viikon kysymyksen aiheenaon nyt sauna.Vastaa sivun reunassa, miten sinä saunot.