Millaisessa saunassa viihdyt?

0

– Puusaunassa, tietysti! Lämpötilan pitää olla hyvä, ei liian kova, mutta puista tulee niin pehmeät löylyt. Mies sen aina lämmittää, enkä ole katsonut mittaria. Ja molemmat menevät kyytipoikina, sekä saunamakkara että olut. Makkara laitetaan folioon ja kiukaalle, Tina Savin vastaa.

Jesse Ollula

– Pihasaunassa, puulämmitteisessä. Harvoin katson lämpömittaria, kun se vielä valehtelee. Sanoisin, että on 80. Siinä tulee hiki, mutta lukema on vain veikkaus. Makkara laitetaan folioon kiukaalle ja sen päälle kaadetaan ripaus olutta. Se antaa kivasti tuoksua ja makua makkaraan, Jesse Ollula tietää.

Kalervo Niemelä

– Savusaunassa parhaiten. Aina ei ole, ja silloin on tyydyttävä tavalliseen puulämmitteiseen. Naapurin savusauna lämpiää usein, se on lähellä ja he kutsuvat saunomaan joka viikko. Pilsnerin juon ja makkara paistuu sähkögrillissä. Siinä tulee nopeasti valmista, Kalervo Niemelä naurahtaa.

Heikki Kärri

– Viihdyn kaikenlaisissa saunoissa. Hyvä saunaseura vaikuttaa siihen, mikä on paras. Seuralainen on tärkeä, Heikki Kärri toteaa, osoittaen puolisonsa Sirkan suuntaan.

– Molemmat menee, olut ja makkara. Makkara paistuu pienessä kiinalaisessa grillissä, joka lämpiää puilla.