Kysymyksiä ja vastauksia sekä kiitoksia

0
lepakot tuottivat harmia tekstarin lähettäneelle. (Aihekuva Martina Sairanen/TS

Mitä enemmän tavaraa, sitä työläänpää on niiden puhtaana pitäminen ja niiden hygienista huolehtiminen. Kun katsoo ympärilleen, näkee, miten kaikkialla hukutaan tavaraan. Nykyajan ihmisiä vaivaa hamstraus. Ympäristön siistinä pitämistä ja tautien leviämistä voi jokainen ehkäistä omilla toimillaan.
Mieti

Tänä kesänä Svenssonin Torpassa on kaunista taidetta ihailtavaksi. Taiteilijoilla on mukavasti juuria Somerolla, vaikka asuvat muualla. Nuorin heistä on Someron entisen kirkkoherran Osmo Turkin lapsenlapsi Enni Talonen. Ritva Nurminen on syntyjään Someron Härkälässä kasvanut Lahtin Ritva, jonka isoveli on monille tuttu Rauno Lahti. Taiteestaan ehkä eniten tunnettu on Helena Kaulio, entinen Turkki. Kauniista näyttelystä kiittäen voimme jatkaa. Onneksi Suvi-Somerossa mainittiin Svenssonin näyttelystä.
Lähimmäispalvelukeskus ruokkil taiteellakin

Mikäköhän syy nyt on, kun katuvalot palavat Pärnämäentien toisella puolella, mutta Joensuu on pimeänä.
Lenkkeilijä

Sähkömies käy tarkastamassa tilanteen. Vika johtunee keskuksen ajastinkellosta.
Jyrki Rinta-Paavola maanrakennusmestari

Pääseekö Somerokin vihdoin valtakunnallisiin tilastoihin, kun viikonlopuiksi on avattu koronalingot.
Romut kaatopaikalle

Suuret kiitokset pelastuslaitokselle, kun tulivat poistamaan yöllä asuntoon ilmestyneet lepakot!
Metsämökin mummi

Kadotin lompakkoni asiointireissulla keskustassa keskiviikkona. Kävin muun muassa kirkolla, pankissa ja kaupoissa. Ei rahasta niin väliä, mutta siellä oli monia kortteja, kuten Kela- ja ajokortti. Niiden uusiminen on työlästä. Jos löydät lompakkoni, niin ota yhteyttä. Olisin todella kiitollinen.
040-7706860