0

Loppukesän värikkäät ketokukat kukkivat iloisesti pikkutien pientareella. Lukuisat eri pölyttäjät häärivät. Kaunista. Tuli ihminen trimmerillä. Kukkareunus katosi; samalla perhoset, pörriäiset, kultakuoriaiset. Suru ja tylsyys.
Kulkija

1980- ja 1990-luvuilla kouluissa opetettiin elämäntaitoja käytöstavoista ja hampaiden harjaamiseen. Mitä nykyään? Nuoret käyttäytyvät paljon huonommin ja karkkia mässytetään koko ajan. Onko koulukuri romuttunut niin pahasti? Olisi aika ottaa ohjat takaisin, kuri ja vastuu myös. Siinä ei pidä säästää.
Koulussa hyvinä aikoina

Miksei Someron hautausmaalle voida asentaa esimerkiksi riistakameroita, vähentäisi ilkivaltaa. Näin on monessa muussa seurakunnassa ja myös taulut että kameravalvonta. On ärsyttävää kun lyhtyjä ja kukkia lähtee sukulaisten haudoilta.
Kyllästynyt ilkivaltaan

Naurettavaa. Kaupunki säästää ja maksattaa vanhemmilla lasten/koululaisten kynät ja kumit mukamas koronaan vedoten. Naurettavaa! Miksi sitten maksetaan veroja, kun ei saa vastinetta edes lapsilleen. Ei se hinta kynästä ja kumista, vaan periaate. Säästäkää jossain muissa asioissa kuin lapsissa, kun niitä kuitenkin täälläkin toistaiseksi vielä on. Entä kasvomaskit, joutuvatko vanhemmat maksamaan nekin?
Järki käteen

Kyllä meidän kaikissa kouluissa Somerolla jaetaan kaikille kynät, kumit ja viivoittimet, kuten ennenkin. En ymmärrä, mihin tuo edellä mainittu kommentti perustuu. Ei ainakaan faktaan. Jos on vähävarainen, maskeja saa kunnalta. Niitä voi tiedustella kouluterveydenhoitajalta.
Minna Mäkelä-Rönnholm, kaupungin sivistysjohtaja