0
Tämä kissa kaipaa uutta kotia.

Käyttäkää hyvät ihmiset maskia asioidessanne kaupoissa, vähintäänkin silloin kun tiedätte, että teitä yskittää tai aivastuttaa! Ei ole kiva kävellä aivastuspilveen, vaikka kyseessä kuinka olisi ”vain” kesäflunssa tai allerginen nuha. Meitä ei pelasta koronakurimuksesta mikään muu kuin omasta itsestä ja kanssaihmisistä vastuun kantaminen. Viralliset kiellot saati suositukset eivät siihen auta, jos itse käyttäydymme välinpitämättömästi.
Yhteisvastuu!?

Kiitos koululaiset sotkusta Hämeentiellä. Huomaa koulun alkaneen. Kiitos myös kaupan.
Roskaamiseen kyllästynyt

Miksi koulutaksikuskeilla ei ole maskia?
Huolestunut äiti

Vastaus huolestuneelle äidille: Olen vedonnut yrityksiin, että käyttävät maskeja. Uskon, että asiaan on tulossa korjaus tämän viikon aikana, mikäli joku ei ole maskia käyttänyt.
Minna Mäkelä-Rönnholm, sivistysjohtaja

Katselin pienten ja hieman vanhempien koululaisten vipellystä jalan ja kävellen Someron keskustassa. Mukavaa, että olette katukuvassa ja tuotte mukananne elämän vilskettä. Kyllä kylänraitti olisi melkoisen autio ilman teitä. Hienoa, että meillä on kouluja, vielä tuo oma lukiokin.
Lasten ja nuorten puolesta

Miksi lokeroitte lapset köyhiin ja rikkaisiin; kas kun ei porvareihin ja talonmiehiin. Kaikille samat edut, vanhempien tuloista viis. Onneksi koululaisemme eivät tarvitse maskeja, kun voivat kulkea itse koulumatkan, ja alle 15-vuotiaille niitä ei suositella.
Sivusta seuraaja

Venerannan heinikossa viikon maanneet tikkaat on korjattu talteen! Hae tuntomerkkejä vastaan.
044-9219052

Käsittämätöntä. Kuka sivullinen voi tietää ihmisen säryistä ja kivuista, ei niitä lääkkeitä kukaan huvikseen syö. Aina eivät edes lääkkeetkään auta. Tässäkin meitä sairaita kuritetaan. Eikö ihmisten hyvinvointi pitäisi olla etusijalla?
Holhousta pahimmillaan

Löydetty kännykkä Okkerintieltä keskiviikkona. Puhelinta voi kysellä tuntomerkkejä vastaan Somero-lehden toimituksesta.
050-513 0376

Eikö minua kukaan huoli? Leikattu, sirutettu, nelivuotias ”sylivauva” etsii uutta pysyvää ja rakastavaa kotia.
Someron löytöeläinkoti 0400-965917