Jenni Vuori ja Teemu Holttinen jatkavat hyviä esityksiään

0

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan tänä vuonna 25-vuotiaat Jenni Vuori ja Teemu Holttinen tekivät jälleen hyviä tuloksia.

Jenni Vuori voitti torstaina Riihimäellä naisten keihäskilpailun elämänsä parhaalla sarjalla. Viiden kierroksen jälkeen kilpailua jo selvästi johtanut Vuori oli heittänyt kaikki heittonsa vajaan metrin sisälle 48 metrin kahta puolen ja vetäisi sitten viimeisellään 49,75.

Tänä vuonna jääkiekkokentiltä pikajuoksun pariin siirtynyt Teemu Holttinen juoksi lauantaina Helsingin Vuosaaressa ensimmäisessä 200 metrin kilpailussaan kolmanneksi ajalla 22,90. Koko kilpailun kärkinelikko oli kahden metrin sisällä Tapanilan Erän Tomi Laakson voittaessa ajalla 22,69. Holttisen tulos ei ole kuitenkaan virallinen ennätys myötätuulen puhallettua 3,6 sekuntimetrin voimalla.

Pätäri jälleen toinen


Samoissa Vuosaaren kilpailuissa Someron Voiman Atso Pätäri otti jälleen P13-sarjan kuulassa toisen sijan ennätystuloksellaan 9,77. HKV:n Aarni Anttila voitti 13 senttiä pidemmällä työnnöllä.