Kuinka usein uit järvessä?

0

– Tälläkin viikolla on jo käyty. Ehkä, hmm, ainakin 30 kertaa yhteensä. Silloin lämpimänä aikana käytiin ainakin kerran päivässä. Suossakin me ollaan uitu. Kyllä! Meillä on sellainen suolampi kotona, kertovat Tuomas Mattilan tyttäret Meri ja Tuuli Pusulasta.

Susanna Harhala

– En kertaakaan. Ei vain ole tullut sellaista tilaisuutta vastaan. Ei kyllä ole ikinä ennen käynyt näin. Vielä voin yrittää päästä. Jos vain kelit sallii, niin mikä ettei, Susanna Harhala päättää.

Juriy Holub

– Monta kertaa, varmaan 20. Minulla on kaksi tytärtä, jotka tulivat Somerolle vuosi sitten sekä vaimo, joka muutti 1,5 vuotta sitten tänne. Olemme Ukrainasta saman tapaisesta paikasta kuin Somero. Mutta se on pienempi, 2 vuotta Varastokontissa työskennellyt Juriy Holub vastaa iloisena.

Jaana Viitamäki

– En vielä yhtään, vaikka mökki on Ylisjärvellä Muurlassa. Kotona paljussa vesi on +30 astetta, niin siinä on ihana olla. Järvessä on niin kylmä. Osaan kyllä uida, mutta en tykkää uida järvessä, Jaana Viitamäki pohtii.