Lautelan palossa henkirikosepäily

0
Mies menehtyi nopeasti edenneessä tulipalossa. Sunnuntaina vangittiin murhasta epäiltynä 1958 syntynyt nainen.

Omakotitalo tuhoutui nopeasti levinneessä tulipalossa Paakantiellä Lautelan kylässä.
Hätäkeskukseen ilmoitus saapui torstaina 6.8. kello 15.18. Ilmoituksen mukaan talo oli tulessa ja talon sisällä mies. Ilmoituksia tuli kaksi, joista toisen teki talon asukkaan naisystävä.
Poliisin tultua paikalle talo oli jo tuhoutunut palossa täysin. Talon asukas vietiin pahoin palaneena lääkärihelikopteriin ja edelleen sairaalaan. Perjantaina aamulla sairaalasta tuli tieto, että mies oli menehtynyt tulipalossa saamiinsa vammoihin.
Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Varsinais-Suomen käräjäoikeus määräsi tulipalosta vangittavaksi vuonna 1958 syntyneen naisystävän. Nainen vangittiin sunnuntaina todennäköisin syin epäiltynä murhasta.
Vangitsemisistunto käytiin suljetuin ovin. Syytteennosto on 6.11.