Missä käyttäisit maskia Somerolla?

0

– Työssä käyttäisin, asiakaspalvelussa. Teen puolikasta työaikaa Lamminniemessä ja asiakkaiden kanssa kahden kesken käytän maskia. Julkisissa käyttäisin, mutta niitä ei Somerolla ole. Kävin kerran testeissä ja odottelin tuloksia kolme vuorokautta. Sekin oli sentään nopeaa. Vaiva osoittautui flunssaksi, mutta koskaan ei voi tietää, Irma Ylenius pohtii.

Harry Kuitunen

– Isoissa julkisissa tilaisuuksissa, en vielä toistaiseksi kaupassa. Jos tilastot muuttuvat, on asia eri. Keuhkossa on ongelmia, maskin pito ei olisi helppoa. Se pitäisi kiinnittää hyvin, ettei lasit huurtuisi, Harry Kuitunen miettii.

Juha Säippä

– Jos on jokin isompi tapahtuma, mutta ei nyt vielä jonnekin ravintolaan. Pakko on ruveta suojautumaan, mutta onneksi tilanne Somerolla on ollut hyvä. Varovainen saa olla jo nyt, Juha Säippä vastaa.

Jouko Leppä

– En ole vielä käyttänyt, vaikka hankkinut jo olen. Kaupassa käydessä on tähän asti riittänyt turvaväli, kun koronaa ei Somerolla nyt ole, Jouko Leppä sanoo.