Joka toiselle kuoppaa kaivaa…

0
Vaarattomilta tuntuvilla leikeillä voi olla uhkaavat seuraukset. Härkälän uimarannalla oli kaivettu kuoppa ja peitetty se kumisella kynnysmatolla.

Härkälän uimarannalla oli kaivettu iso kuoppa kumimaton alle. Astuessani uimakopista alas lensin kovalla vauhdilla rähmälleni. Selvisin onneksi ruhjeilla ja lasien naarmuuntumisella. Kuoppa on nyt täytetty kaupungin toimesta.
Joka toiselle kuoppaa kaivaa…

Se koira älähtää, kehen kalikka kalahtaa; vanha mutta edelleen paikkansa pitävä juttu. Täälläpäin on tapana vääristellä asioita. Juorutkin ovat hauskoja, ainakin ne, mitä itsestä kuulee. Että jaksavatkin jauhaa. Noh, voinen kertoa, että monestakin syystä täällä keskustassa asuminen ainakin rupeaa riittämään. Toivottavasti löytyy uusi koti maalta, jossa ei ole heti joku kyttäämässä.
Niinpä niin

Eikö koiranomistajien vastuulle kuulu opettaa koiransa niin, että eivät natkuta tuntitolkulla joka aamu yksin ulkona? Tai sitten on paras pitää ne sisätiloissa ihan vaan omana ilona.
Ulvomiseen kyllästynyt

XZ-nimimerkille. Niin, onpa outo sattuma, että viemärivetkuttelijat ovat rantatonttien haltijoita. Mihinkä jätteet ohjataan, sopinee myös kysyä.
Kiusantekijät

Eikö kukaan Somerolla myy tänä vuonna auringonkukkia, suoraan pellolta?
Ainakin yksi ostaja

Venetsialaiset somerolaisittain, ammutaan haulikolla – toivottavasti ohi!
Ihmettelevä Painion rannan mökkiläinen

Kiitos Somero-lehdelle ja TNSportille tosi mukavasta kesäkisasta ja tapahtumasta!
Itsekin rappusiin hurahtanut

Loistava meno ja meininki Ämyrillä, ”vanha” pitkän uran vetänyt konkari edelleen vetovoimainen hittistara Kake Randelin & Jyrki Nurminen yhdessä lavalla.
Syke korkea KIITOS

Kiitti taas herätyksestä kova jätkä. Ei voi kauhalla vaatia, kun ei ole edes pikkulusikalla annettu! Mites koulu menee?
Uneton 0.30

Kaaduin Pärnämäentiellä lauantaina. Kiitokset henkilölle, joka auttoi minua ja odotti, kunnes ambulanssi saatiin paikalle. Kaikki on hyvin: kiitos.
Pentti Riikonen