Vuoden paras!

0
Jani Forsman on esittänyt Rauli Somerjokea Badding-musiikkinäytelmissä. Viikonvaihteessa hän astuu Esakallion lavalle.

Kävin Baddingin syntymäpäivää juhlistaneessa muistokonsertissa Esakalliolla. Rauli olisi 73 vuotta, jos vielä eläisi. Ilta oli ihanteellinen ja mukava, vuoden paras! Jari Forsman lauloi niin hienosti, hänellä on samanlainen ääni kuin Raulilla oli. Koronapelkoa ei ollut. Penkeillä oli etäisyydet kunnossa ja yhden metrin etäisyydet vierellä istuvaan. Kiitos Hannu Heikkilälle ja tiimille hyvin järjestetystä illasta.
Makeaa vettä suussa

Someron lähihoitajakoulutus alkoi. Hyvä Someron kaupunki! Hyvä Salon seudun ammattiopisto! Hyvä koulutusidean kehittelijät, niin virkamiehet ja opettajat! Lopultakin Somerosta tuli opiskelukaupunki!
Oppimisen iloa

Somero on ollut esillä mainoksessa. Huonokuuloinen mies Someron metsästä mainostaa kasvipohjaista juomaa.
Esillä ollaan

Pelkäätkö muita ihmisiä, jos juorut niin kovin sinua kiusaavat? Hyvin harvoin puhuja tarkoituksella kertoo mitään pahaa. Tyhmän maineen sellaisesta saa.
Kyllä puhetta maailmaan mahtuu

Jäikö suunnitelmista pois tien ohikulkutieltä kiertoliittymään osalta päällystys? Sekä lasten päiväkodista Metsätielle kävelytien pätkä? Lasten turvallisuus ennen kaikkea!
Huolissaan

Tekstaripalstalla joku kaipasi auringonkukkia poimittavaksi. Auringonkukkia on saatavilla Kirsti ja Pertti Kuisman pellolta osoitteesta Terttiläntie 8.
Poimimista odottavat

Polkupyörät Rantatuvan edestä pitää hakea pois tällä viikolla, muuten ne toimitetaan eteenpäin.
Rantatuvan väki

Arimaa on kaunis järvi, jonka hoitaminen on hyvä asia. Pohjapato ei kuitenkaan ole oikea keino tähän. Nykyisellä itsekkyyden aikakaudella on tyypillistä ajatella vain omaa etua, omaa mökkijärveä tai oman rantatontin arvoa. Pitäisi kuitenkin ajatella koko kuvaa, myös seuraavia jokia ja järviä. Tuntuu kohtuuttomalta, että yhden järven hoitotoimenpiteet voisivat vaarantaa muiden tilanteen. Somerniemellä on kaunista luontoa, pidetään siitä yhdessä huolta.
Somerniemeläinen

Miksei kouluissa ja opiston kursseilla opeteta viittomakieltä? Se olisi hyvin viisasta ja tärkeää.
Kaikkien pitäisi osata

Pitääkö olla huolissaan, jos opettajat ovat kolmannen työviikon jälkeen väsyneitä, niin kuin Minna Mäkelä-Rönnholm kertoo lehtijutussa.
Kahden lapsen äiti

Kiitos Kultelan kyläyhdistyksen porukalle. Perjantaina 28.8. oli ihanat Venetsialaiset: kynttilöitä pöydillä, puron reunoissa ja upea kynttilälautta lammella. Hyvää ruokaa ja ihanaa yhdessäoloa vauvoista mummoihin ja vaarit myös.
B. Stång