Mitä kuuluu Baddingin talon remontille?

0
Baddingin kotitaloa remontoidaan talkoilla.

Olen seurannut mielenkiinnolla Baddingin kotitalon korjausta. Tämän lehden sivuilla ei ole ollut pitkään uutisointia, missä mennään. Kysynkin, että mikä on tilanne.

H. Sauren

Talon huonokuntoisten osien kunnostustöitä on tehty talkoilla ja aina talkoolaisten aikataulujen ehdoilla. Edessä on enää loppurutistus lattia- ja seinäpintojen osalta. Tälle vuodelle suunnitellut yleisölle avoimet tuparit päätettiin siirtää koronatilanteen vuoksi ensi kesälle.

K. Merilä / talkoohankkeen puuhamies

Mikseivät XMealin tarjoukset koske Someron XMealia?

Ihmettelijä

XMeal-tarjoukset eivät ole valtakunnallisia, vaan ravintolakohtaisia. Meillä on esimerkiksi tällä hetkellä tarjouksessa jättiateriat.

Someron Keilahalli/ XMeal

Tervehdys Tukholmasta! Voi kamalaa, kun on tullut hukattua Hongiston Leipomon kuminaleipäresepti. Hongiston leipomon kulta-aikaa oli 60-luku. Resepti oli monen tiedossa sen jälkeen kun leipomo lopetti ja kyllä tuli hyvää leipää myös kotitekoisena. Eli kadonnutta reseptiä nyt haaveilen, onkohan jollakin tallessa.

Jari Rämö

Luonnonvarakeskuksen (Luke), Maa- ja Metsätalousministeriön (MMM) ja Ruokaviraston tuore selvitys kertoo: Koirien lyttynaamat ja lyhyet kallot ovat Suomen nykyisen eläinsuojelulain vastaisia. Tiettyjä rotuja on muutettava terveempään suuntaan.

Eläintenystävä

Hei, musta farmariauto ja nuori naiskuljettaja, ajoit Leivontietä kohti Kermisenkujaa keskiviikkoiltana 2.9. Huomasitko ollenkaan, että sinulla on kolmio! Niin vauhdikkaasti ajoit, että törmäys oli tosi lähellä ja oma refleksini pelasti. Olisikohan jonkinlainen liikennemerkkien kertaus paikallaan, vaikka lienetkin aika tuore kuljettaja. Isommilla nopeuksilla tuollaisella asenteella voi tulla pahaa jälkeä.

Fysiikan lait

Niinpä niin -nimimerkillä kirjoittanut. Olet kyllä niin oikeassa ja tekstiviestisi oli täyttä asiaa. Tällä kylällä kyllä kytätään, tiedetään toisten asioista kaikki ja tiedetään asiat parisuhdetta myöten. Juoruissa hauskaa on se, että aina kuulee itsestään jotain uutta. Eikös se mene kutakuinkin näin meidän kylällä: Yksi kuuli, toinen luuli ja kolmas kertoi eteenpäin.

Niinpä niin, juurikin niin

Sinä, joka kauppasit minulle kaksi viikkoa sitten cd-levyjä S-marketin pihalla. Ottaisitko yhteyttä.

Tauno Lahtola, 0500 227 126