Nyt kaivataan vinkkejä, kiitetään ja pyydetään anteeksi

0
Mikä avuksi, kun omenapuuta vaivaa muumiotauti?

Onko antaa hyviä konsteja taistella omanapuun muumiotautia vastaan? Omenoita olisi muille jakaa, mutta ei näin rupisia kehtaa. Ja olisi muutenkin mukava päästä kiusasta eroon.
Omenapiirakka

Olin kyydissä ja matkalla Salontietä kohti Someron terveyskeskusta ja lääkärinvastaanottoa. Edellä ajoi punainen auto seitsemääkymppiä. Ajoneuvoa ei uskaltanut ohittaa, sillä se seilasi kaistan reunoilta toiselle. Kuljettaja näytti puhuvan vierustoverille ja selasi myös puhelintansa alinomaa. Myöhästyin lääkäriltä; piti hankkia uusi aika. Kuljettajat, keskittykää ajamiseen; jättäkää jutut kotiin.
Lääkäriltä myöhästynyt

Huolestuneena olen katsellut, kuinka viljaa tuleennutetaan glyfosaatin avulla. Saako niitä käyttää karjan rehuna normaalisti?
Entinen viljelijä

Anteeksi, että en tunnistanut ja moikannut. Kun tutullakin ihmisellä on silmälasit ja maski kasvoilla, ei välttämättä tunnista, kuka on kyseessä, vaikka olisi ihan vieressäkin. Itse näin kaupassa tuttuni, mutta tajusin sen vasta autossa kotiin ajaessani. En siis todellakaan halunnut kävellä ohi tervehtimättä.
Harmittaa niin vietävästi

Upea puhallinkonsertti Kiiruun puistossa. Kiitos!
Nauttinut

Taas kerran ajelin polkupyörällä pitkin Joensuuntien varren jalkakäytävää. Ja kuten monta kertaa ennenkin, kauppatavarat lentelivät sadevesille tarkoitetuissa ”kyntöojissa” tavarakorista alas asvalttiin.
Raivostuttavaa