Härkä Dartsille piste Ahvenanmaalta

0
Timo Kuisma (kuva Kari Eerikäinen)

Teksti Juha Laakso

Somerolaisseura Härkä Darts on kaudella 2020–21 jälleen mukana darts-tikanheiton SM-liigassa ja sen kakkosdivisioonassa. Kilpailukausi käynnistyi kahdella ottelulla maarianhaminalaista Joker Dartia vastaan tämän kotiareenalla.
Päivän ensimmäinen ottelu meni somerolaisilta vielä kilpailutuntumaa hakiessa ja Joker nappasi siitä 6–2 voiton.
Pienen tauon jälkeen samat joukkueet kohtasivat uudelleen ja Härän heittäjät nostivat tasoaan selvästi. Voitot jakautuivat tasan 4–4 ja erävoittoja vierasjoukkueelle kertyi jopa enemmän (17–16) kuin ahvenanmaalaisille.
Viime kaudelta tuttuun tapaan Timo Kuisma oli Härkä Dartsin ykkösmies puhtaalla neljän ottelun (erät 12–4) voittosaldollaan. Toisena somerolaisena voittojen makuun pääsi kauden tulokaspelaaja Eino Aalto (2 voittoa, erät 7–9).
Hyvin lähelle voittotilin avaamista pääsivät myös Jari Takala ja Juha Merivirta , joiden kaikkiaan kahdeksasta kaksintaistelusta peräti kuusi päättyi mahdollisimman niukkaan 2–3 tappioon.