Hyödyntäkää omaa ostosparatiisianne, somerolaiset!

0
Pehmeitä tekstiilejä (Someron Sähkö & Kone).

Kiitos Somero-lehdelle sisustusvinkeistä. Olen asunut paikkakunnalla vuosia, mutta en ole tajunnut, miten runsas valikoima täällä on kaikkea sisustamiseen liittyvää, ja millä hintahaitarilla. Todella edullista ja persoonallistakin löytyy. Pääkirjoitus oli oikeassa siinä, että hiukan laajasti ajateltuna Joensuuntie on kuin kauppakeskus. Liikettä liikkeen vieressä ja ruokapaikat välissä. Hyödyntäkää nyt ihmiset tätä omaa ostosparatiisia. Ostakaa turvallisesti läheltä, älkääkä turhaan lähtekö Painionjokea edemmäs kalaan.
Shoppailija

Katsomon purkamisen ja noin 1,6 miljoonan kenttäremontin puolesta äänestivät koko keskustan valtuustoryhmä ja yksi kokoomuksen, kd:n ja perussuomalaisten valtuutettu.
Katsellaan

Ehdotan, että uuden katsomon rakentamiseen palataan sitten kun saadaan Kerroskiven vakuusrahat käyttöön. Siihen asti voisi satsata esimerkiksi kevyen liikenteen väylien lisäämiseen, jolloin siitä hyötyisi suurempi osa veronmaksajia.
Arkiliikuntaa harrastava

Onko joku somerolainen saanut oikeuden pysäköidä vaaleanpunaisen autonsa jalkakäytävälle? Harmittaa kun en invamopollani oikein mahdu vierestä ohi, pitää ohittaa kadun toiselta puolelta.
Harmistunut

Tarvitaan voimakasta politiikan ohjaavaa otetta. En usko, että talouselämä ja teknologia ratkaisee mitään aikamme suuria ongelmia, vaan ovat niiden aiheuttajia. Välineet ovat saaneet liian suuren vallan päämääristä ja menetelmistä.
Jussi Vaarala

Vanhusten hoivapaikoista pulaa. Ei edes neljää heti tarvittavaa paikkaa. Onko suuren suuren Lamminniemi- tai Katajakodin joka ikinen huone käytössä?
Vanhukset paikkansa ansainneet