Kissa kaipaa kotia

0

Talteenotettu Pajulasta 20.9. nuori kirjava tyttökatti, supersosiaalinen. Tiedustelut Someron Löytöeläinkoti

040 096 5917

Ajelin Ailan päivän myrskyssä Helsingintietä pitkin autolla kotiin Somerolta. Kioskin kohdalla näin ison puun konkelossa tien päällä. Kohdalle päästessä puu alkoi pudota ja kaatua autoni päälle. Painoin pään alas ja selvisin pois alta. Niin läheltä puu meni, että kun Keltasirkussa katselin auton takapäätä, siihen oli tarttunut pihkaa. Eli täpärällä oli. Pelästyin kovasti ja vasta jälkeen menin katsomaan, miten liikenne sujuu. Puu oli siinä vaiheessa pätkitty sahalla tien sivuun.

Seeterin vanha emäntä

Kysytään, onko meillä varaa jättää urheilukenttä korjaamatta! Vastauksena on, että oikein helposti on varaa. Rahaa siinä säästyisi.

Penkkiurheilija