Miehillä komea loppunousu

0
Kasperi Laine

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Toinen peräkkäinen voitto nosti Someron Voiman jalkapallomiehet kamppailemaan lohkonsa keskikastin sijoituksista, kun Länsi-Suomen alueen Kutosen A2-lohko on kaartunut kauden loppusuoralle.
Nousuvireisen somerolaisjoukkueen jalkoihin jäi viime kotiottelussa Turun Kisa-Veikkojen kakkosjoukkue, joka oli Turun kohtaamisessa päihittänyt Voiman maalein 2–0.
Ympäripyöreä ja molemminpuolisten virheiden sävyttämä peli heräsi kunnolla eloon vasta viimeisellä varttitunnillaan. Vierasjoukkue onnistui ensimmäisenä maalinteossa ja oli tuon osuman turvin voitossa kiinni 90-minuuttisen loppuhetkille asti.
Erotuomarin antaman lisäajan ensimmäisellä minuutilla Markus Klemola toi kauden avausmaalillaan kotijoukkueen tasoihin. Tämäkään ei isännille riittänyt, vaan viitisen minuuttia myöhemmin, pitkän lisäajan viime hetkillä, Kasperi Laine pamautti kauden toisen osumansa, johdattaen somerolaiset 2–1 (0–0) voittoon.
Kaksi kierrosta ennen sarjan päättymistä Voima on edelleen lohkossaan viimeistä edellisenä, mutta vain kolmen pisteen päässä nelossijaa hallussaan pitävästä TuK-V/2:sta. Väliin mahtuvat Turun Pallokerho/3 ja Liedon Pallo/2, joten voittoputken jatkuessa SoVolla on saumat parannella sarja-asemiaan vielä hyvinkin reippaasti.