Mihin hyväntekeväisyyskohteisiin annat rahaa?

0
Katja Tuominen-Leino.

– Pelastakaa lapset ry:lle olen kuukausilahjoittaja. Eläinsuojeluyhdistysten laatikoihin vien ruokaa ja tarvikkeita. Eläimet ovat niin suojattomia. Syöpäkeräykseen, Nälkäpäiväkeräykseen, luettelee Katja Tuominen-Leino alkajaisiksi.

– Antaisin enemmänkin, jos vain olisi resursseja. Hyvä antaa vähästään. Kaikki, pienikin auttaa, tietää Tuominen-Leino, joka on ollut töissä SPR:llä.

– Olen itsekin saanut apua, kun olen tarvinnut. Olen ollut nuorena leipäjonossa ja saanut seurakunnalta ruoka-avustuksia. Hyvä kiertää.

Heidi Konsin.

– Yleensä en anna rahaa. Kun tiedän, että apu menee suoraan kohteeseen, niin annan. En halua välikäsiä, toteaa Heidi Konsin.

Vähävaraiset perheet ovat Konsinin kohde.

– Suomalaiset perheet. Kotimaassa riittää autettavia. Oma peti ensin kuntoon.

Jani Kurvinen.

– En anna rahaa. Mää vaan teen. Olen Leijonissa ja Autoliitossa vapaaehtoisena, jossa kerätään rahaa ja autetaan sitä kautta muita, kertoo Jani Kurvinen ja muistaa sitten, että antaa hän roponsa Laitalaiseen Jouluun ja syöpäkeräykseen.

Vilma Tiepelto.

– Opiskelen parhaillaan, eikä rahaa oikein riitä nyt avustuksiin. Lastensuojeluun antaisin. Lapsia haluan auttaa. Heissä on tulevaisuus, sanoo Vilma Tiepelto.