Onko huonoja kokemuksia myrskyistä?

0

– Ei ole, ei edes lähiajoilta. Oikein pitää miettimällä miettiä, että jollekin tuttavalle olisi sattunut jotain. Mutta siellähän ne puutarhakalusteet nyt parhaillaan iloisesti lentelee pihassa, Tanja Pohjaranta vastaa, hiukset Ailan päivän myrskytuulessa.

Ismo Haapala

– Ei ole meille tullut vastaan, vaikka onhan niitä myrskyjä ollut. Ollaan vaan oltu sellaisissa paikoissa. Auto nyt vähän heilahteli Salontiellä kauppaan tullessa, Ismo Haapala mainitsee.

Marika Kuusto

– No ei, aika vähällä on säästytty. Hetkellisesti on joskus ollut sähköt poikki. Kun on kotona puuhella ja oma saunakaivo pihassa, niin hyvin pärjää, Marika Kuusto kehaisee.

Pertti Rautiainen

– Ei oikeastaan, ehkä vain parempia. Tänään oli myrskypäivänä metsässä oikein rauhaisaa ja mukavaa. Ei ollut kärpäsiä eikä hirvikärpäsiä. Mutta 12 litraa sain puolukoita. Kaksi puuta oli nurin, toinen osittain tiellä, Pertti Rautiainen juttelee.