Perusturvajohtajakandidaatit haastatellaan tällä viikolla

0
Perusturvajohtaja Taru Nordlund työskenteli pestissään vuodesta 2011. Nyt hänelle haetaan seuraajaa.

Someron kaupungin perusturvajohtajaksi haki 18 henkilöä, joista yksi peruutti hakemuksensa.

Haastatteluun kutsuttiin viisi henkilöä, jotka haastatellaan loppuviikosta.

He ovat Jaana Heinonen, Juhani Johansson, Jaakko Kaunisto, Anitta Leinonen ja Marjaana Sorokin.

Heistä kaksi työskentelee tällä hetkellä Someron kaupungilla. Jaakko Kaunist o on vammaistyön sosiaalityöntekijä ja Marjaana Sorokin johtava sosiaalityöntekijä.

Sorokin hoitaa parhaillaan myös väliaikaisesti Someron perusturvajohtajan pestiä. Kaunisto on aiemmin työskennellyt Loimaan sosiaali- ja terveysjohtajana.

Haastatteluun pyydetyistä Jaana Heinosen työnantaja on perusturvakuntayhtymä Karviainen ja työ työikäisten sosiaalipalvelupäällikkö. Juhani Johansson on Kokemäen kaupungin sosiaalipalvelupäällikkö ja Anitta Leinonen Hattulan kunnan perusturvajohtaja.

Virkaa hakivat: Katriina Alho, Piia Astila, Tuire Ellilä, Eija Heikkilä, Jaana Heinonen, Juhani Johansson, Jaakko Kaunisto, Marjo Konttinen, Tarja Laine, Anneli Lehtimäki, Anitta Leinonen, Anne-Marjo Saarenmaa, Marjaana Sorokin, Pia Tuominen, Juha-Ville Vieri, Johanna Wiisak ja Johanna Öhman.

Someron kaupungin aiempi perusturvajohtaja Taru Nordlund työskenteli pestissä vuodesta 2011. Hän lähti töihin Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymään.