Somerolaisporukat kisaavat Yyteri Sandstorm Online -kisassa

0

Kolme somerolaisjoukkuetta on mukana viikonloppuna järjestettävässä Yyteri Sandstorm 2020 Online-kilpailussa.
Kisan järjestäjä julkaisee määräajoin netissä (esi. Facebook) lajeja, ja yhden lajin suorittamiseen on aikaa 5 päivää. Jokainen laji sisältää vähintään kaksi erikseen pisteytettävää osaa. Lajeja on yhteensä kolme.
Joukkueet on muodostettu kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta.
Online-kilpailussa kaikki joukkueet kilpailevat samassa sarjassa.
Someron kaikki kolme joukkuetta on muodostettu TNSportin jäsenistä.
– Eka kisalaji on jo suoritettu ja seuraava kisataan sunnuntaina 4.10. kello 13 eteenpäin sekä yhden joukkueen voimin vielä 5.10. maanantaina kello 17.30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan kisaajia huikeisiin suorituksiin Takalankuja 5:ssä, innostaa yrittäjä/pt Tanja Niskanen.