Sykkeen vuoden ohjaaja Jessica Rantasella sykkii seurasydän

0
Someron Syke yllätti ylioppilasjuhliaan viettäneen Jessica Rantasen. Onnittelukäynnillä Rantasta muistettiin myös Someron Sykkeen Vuoden ohjaajapalkinnolla.

Someron Syke ei järjestänyt koronan takia perinteistä kevätnäytöstä. Juhlassa on perinteisesti julkistettu myös vuoden ohjaaja. Se on valittu jo 26 kertaa.

– Tarkoitus oli julkistaa vuoden ansiokas ohjaaja lokakuisessa 90-vuotisjuhlassamme. Olemme nyt kuitenkin päättäneet perua myös syntymäpäiväjuhlamme koronatilanteen vuoksi, selvittää Sykkeen tiedottaja Nina Vartemaa.

– Tänä vuonna teimme niin, että yllätimme Vuoden 2020 ohjaajamme hänen omissa ylioppilasjuhlissaan.

Jessica Rantanen oli iloisesti yllättynyt valinnasta sekä ylistävistä kriteereistä, miksi hän sai tittelin.

Perusteluissa todetaan, että Rantanen on ohjaajana aurinkoinen, hymyilevä ja hyväntuulinen. Hänellä on taito olla aidosti läsnä ja huomioida muut. Hän on luotettava ja tunnollinen sekä innokas ottamaan uusia haasteita vastaan.

Vuoden ohjaajan kanssa yhteistyö on sujunut mutkitta. Rantasta kehutaan, että hän on ollut ihailtavan aktiivinen tuuraamaan tarvittaessa muita ryhmiä ja osallistumaan ohjaajien yhteisiin tapahtumiin. Perusteluissa todetaan, että Jessica Rantasella todellinen seurasydän.

Vuoden ohjaaja, Jessica Rantanen on idearikas, hänen tunneillaan ollaan oltu ajan hermolla. Häneltä ohjaaminen on luistanut kuin tanssi. Hänen selkeästä ohjaamistyylistä ovat saaneet nauttia monet lapset ja nuoret. Hän pystyy ohjaamistyylillään hallitsemaan isompiakin ryhmiä.

Jessica Rantasella on taito saada kaikki lapset ja nuoret tuntemaan itsensä upeiksi liikkujiksi. Hänen tunneillaan kaikki ovat samanarvoisia ja yhtä taitavia. Hänelle Syke seurana tuli tutuksi jo lapsena jumppaajan roolissa ja tämän jälkeen hän on toiminut apuohjaajan ja pääohjaajan tehtävissä.

Rantanen aloitti ohjaamisen Someron Sykkeessä vuonna 2017. Tanssi ja telinevoimistelu ovat olleet hänelle kaikkein rakkaimpia. Hän on ohjannut microdancea, minidancea, telinevoimistelua, freegymiä ja sirkuskoulua.