Voiman miehet pisteputkessa

0
Kasperi Laine ja Kalle Haalijoki (taustalla). (arkistokuva)

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Voiman jalkapallomiehistö on vertynyt hyvään syysvireeseen Länsi-Suomen alueen Kutosessa. Kolme viimeisintä kierrosta ovat lihottaneet SoVon pistepussia yhtä paljon kuin kymmenen edellistä yhteensä.
Viimeksi Voima-miehet vierailivat Liedossa ja toivat sieltä kotiin tasapelipisteen. Voittoputken jatkumiseenkin oli hyvät saumat, mutta lopulta sarjapisteet menivät Liedon Pallo/2:n kanssa jakoon tasatuloksella 2–2 (0–1).
Edellisellä kierroksella Voima nousi kotikentällään tappioasemasta voittoon pelin loppuminuuteilla. Liedossa loppuhetket eivät sujuneet yhtä mallikkaasti, sillä kotijoukkue rynni viimeisen varttitunnin aikana kahden maalin takaa rinnalle.
SoVo siirtyi tauolle 1–0 johdossa Kasperi Laineen viimeisteltyä ottelun avausmaalin. Kun toinen puoliaika oli vanhentunut vartin verran, Tero Rajakallio kasvatti vierasjohdon 2–0:een.
Somerolaisjoukkueen kausi päättyy tulevan lauantain kotiotteluun Turun Pallokerhon kolmosjoukkuetta vastaan.