Vuonna 2010: 60-vuotias Somerniemen Veikot on eloisa ja aktiivinen

0
Somerniemen Veikkojen 60-vuotisjuhlassa esiteltiin seuran toiminta kuvaelman kautta. Hiihto on kuulunut Veikkojen ohjelmaan seuran perustamisesta lähtien, tandemhiihto harvemmin. Miesten joukkueessa lattialle hiihtivät Ville Nummila, Aki Laurila ja Veikkojen puheenjohtaja Asmo Saarinen. Naisten letkaa veti Hanna Nummila.

Somero-lehti 14.9.2010

Teksti ja kuvat Merja Ryhtä

Loppuvuonna 1950 alkoi urheiluseura Somerniemen Veikkojen taru. Urheiluseuran perustajajäsenet olivat Unto Suvanto, Unto Tietäväinen, Viljo Haatanen, Yrjö Stigell, Esko Mäenpää, Jukka Mäkinen ja Erkki Kanerva.
Seuran historia ja nykyinen vilkas toiminta käytiin läpi kuvaelman keinoin Ämyrillä, jossa Somerniemen Veikot juhli 60-vuotistaivaltaan. Juhla oli yhteishengen, perheiden ja liikunnan riemua. Satajäseninen Somerniemen Veikot hengittää edelleen vahvasti ja monipuolisesti.
– Seuran tärkeintä tehtävä on liikuttaa väkeä monipuolisesti omilla tutuilla kulmilla tutut kaverit ympärillä, totesi seuran puheenjohtaja Asmo Saarinen.
Veikot tarjoaa liikunnallista toimintaa vauvasta vaariin. On pienten lasten jumppaa, yleisurheilua, maastojuoksua, suunnistusta, hiihtoa, naisliikuntaa ja palloilua, kuten sulkapalloa, jalkapalloa, salibandya, lentopalloa ja jääkiekkoakin.