Yhteisöllisyys isossa nosteessa

0

Somerolle ominainen yhteisöllisyys sai jälleen ison todisteen olemassa olostaan. Kuntoportaissa juoksi ja reippaili loppuhuipennuksessa eli perjantaina käydyssä finaalissa iso määrä ihmisiä. Ja jos ei juossut, kannusti mukana portaiden vierellä.

Puulaakiurheilua parhaimmillaan. Ennen vanhaan jopa kylät keskenään ratkoivat esimerkiksi Someron hiihtomestaruuksia joka talvi omissa kisoissaan. Omaa kylää ja yhteisön kunniaa piti puolustaa uljaissa turnauksissa.

Samalla tavalla Haasta Niskaset! -kesäkisan finaali oli nykypäivän puulaakiurheilua. Ensin Somero Sydämessä rakensi suurta yhteisöllisyyttä puhkuen Lamminniemeen kuntoportaat, joita paikkakunnalle oli totta vie ehditty kaipailla. Sitten alkoi haasteiden heittäminen yksilöiden ja yhteisöjen välillä.

Finaalissa ”Someron mestaruudesta” kisasi viisi parasta jokaisesta sarjasta, joita käytiin naisten, miesten ja joukkueiden kesken. Kisan järjestelyistä vastasi TNSport ja Somero-lehti, ja menossa mukana oli muutama muukin taho.

Iso kiitos kaikille mukana olleille. Jatketaan liikkumista!