Kirjastosta, kotikirkkoteksteistä ja some-käyttäytymisestä

0

Hieno asia, että omatoimikirjastoa puuhataan Somerolle. Lasten harrastusten ajaksi kauempaa lapsiaan kuljettava pääsee lukemaan lehtiä. Kauempana töissä käyvillekin nykyiset aukioloajat ovat kovin suppeat.
Nykyaikaa

Ikäkriisi? Ensin ajattelin ettei ikänä ole ollut. Löytyihän niitä sitten. Teini-iässä liian nuori moneen asiaan. Työelämän alussa liian kokematon. Avioero, se ei ollut ikäkysymys. Ennen eläkkeelle jääntiä ikä oli monelle häiritsevä, erityisesti nuoremmille, jotka eivät pysyneet vanhan vauhdissa mukana. Nyt kuoleman odotus sisältää uteliaisuutta, mutta ei kriisitunnelmissa vielä.
Ikää tulee

Pidetään kirjasto ja kirjat puhtaina ja siisteinä. Palvelun taso säilyy korkeana jo näillä aukioloajoilla, osaavan henkilökunnan avustuksella ja silmien alla. Ei todellakaan voi olla montaakaan ihmistä, joka hyötyisi yöaikaisesta lainaamisesta, saati että se olisi välttämätöntä? Mutta, olisihan se mukava lämmin paikka pussikalja-jengille, ja lämmintä olisi nukkua hyllyjen välissä, ehkä kirja päänalusena ja sanomalehti peittona! Kirjat voi lainata aukiolo-aikoina vaikka kuukauden tarpeeseen, ei siellä yöllä tarvitse juosta!
Kyllä jämpti on näin

Lämmin kiitos Someron seurakunnalle mielenkiintoisista ja vaihtelevista Kotikirkko-teksteistä. Mukavaa, että kirjoittajina on vaihdellut sekä viranhaltijoita että vapaaehtoisia ja kokeneita seurakuntalaisia sekä nuoria rippileirien isosia. Kannattaa lukea, suosittelen.
Mielen rauhaa

Kannattaisi nuorten urheilijalupausten hieman miettiä some-kirjoitteluaankin. Pilaa äkkiä oman ja seuransa maineen, kun omalla nimellään haukkuu muita ja postaa itsestään suoritusvideoita seuran asussa.
Käytöstavat kunniaan