Arska-Basketin pojilla huomenna kotiturnaus

0

Teksti Juha Laakso

Someron Arska-Basketin alle 14-vuotiaat koripallopojat turnasivat viimeksi Perniössä. Kahdesta kamppailusta mukaan ei tarttunut sarjapisteitä, mutta jatkoa ajatellen arvokasta pelikokemusta joka tapauksessa.
Ensimmäisessä ottelussaan somerolaiset kohtasivat Salon Vilppaan/-07 -joukkueen, joka vei tasaisen pelin nimiinsä pistein 58–50.
Perniön Urheilijoita vastaan Arska-Basket aloitti pirteästi, kunnes PeU karkasi toisessa erässä omille teilleen. Somerolaisiin verrattuna huomattavan fyysinen, kookas ja myös ikärakenteeltaan vanhempi kotijoukkue murskasi vieraansa lopulta pistein 68–31.
Muutamalla Arskan pelaajalla oli tavallista huonompi heittopäivä, jolloin pistesaldot jäivät odotettua alhaisemmiksi. Päivän somerolaisonnistujia olivat Johannes Mäenpää ja Koobe Serlippens varmoilla suorituksillaan ja hyvillä plus-tilastoillaan.
Positiivista oli myös Jami Niemisen pirteä ja taisteleva pelaaminen. Aatu Nikander puolestaan palasi loukkaantumisen jäljiltä pelikentälle upottaen korisukkaan muun muassa kaksi kolmen pisteen heittoa.
Arska-Basketin 14-vuotiaiden joukkueen pelit jatkuvat huomenna kotiturnauksella. Vieraileviksi joukkueiksi monitoimitalon parketille saapuvat Vilppaan tämän ikäluokan nuoremmat pojat (-08) sekä Kaarinan Ura Basket.

Arskan kokoonpano (ja pisteet) Perniön otteluissa: Turkka Fromholtz (2+2), Arttu Hakamäki, Joni Salo (2+2), Koobe Serlippens (6+3), Eemeli Nokka, Jami Nieminen (8+4), Johannes Mäenpää (11+4), Aatu Nikander (9+0), Aatu Stark (4+2), Rasmus Heinonen (0+1) ja Luukas Kyyrä (6+13).