Digitukea on tarjolla

0
Datanomi Santeri Aarnio antaa tietoteknistä neuvontaa kirjastossa.

Digitaitojen merkitys on korostunut kuluneen vuoden aikana ja näin ollen myös digituen tarve on kasvanut. Somerollakin digituen näkyvyyttä tukee Digituki Varsinais-Suomessa -hanke.
Hankkeen tuella on koottu Varsinais-Suomeen digituen verkostoa. Hanke pyrkii edistämään digituen näkyvyyttä alueellisesti. Asukkaille halutaan myös tarjota yhtäläiset mahdollisuudet sähköiseen asiointiin sekä palveluiden ja laitteiden käyttöön.
Tukea palveluopastukseen ja laitetukeen saa ajanvarauksella myös Somero-opistosta.
Digitukea tarvitsevat löytävät tukea myös palveluopastukseen ja laitetukeen Salon SYTY:n DIGI-Pysäkiltä . Tukea saa lähitukena pääasiassa ajanvarauksella. Salossa työllisyyspalveluiden Voimala 2.0 tarjoaa palveluopastusta, laitetukea ja tietoturvan perusasioita kaikille tukea tarvitseville lähituen ja etätuen muodoissa.
Salva ry tarjoaa lähitukena palveluopastusta ja laitetukea ikäihmisille ja fyysisesti rajoittuneille.
Someron kaupunginkirjasto tarjoaa palveluopastusta kirjaston verkkopalveluiden käyttöön. Somerolla kirjasto tarjoaa myös etätukea.
Lounaismaan Osuuspankki tarjoaa palveluopastusta kaikille tukea tarvitseville lähituen ja etätuen muodoissa.
Ikäihmisille palveluopastusta ja laitetukea tarjoaa Salon Eläkkeensaajien Verkosta virtaa -toiminta. Tukea on tarjolla lähi- ja etätukena.