Härkä Darts lähellä yllätystä

0
Härkä Dartsin miehistöä: Timo Kuisma (vas.), Timo Alanne, Jari Takala ja Juha Merivirta. (arkistokuva, Kari Eerikäinen)

Teksti Juha Laakso

Darts-tikanheiton SM-liigassa käytiin viime viikonloppuna kauden toisen SM-liigakierroksen kamppailuja. Kakkosdivisioonan lohkossa numero 15 kilpaileva somerolaisseura Härkä Darts esiintyi kotiareenallaan Someron keilahallissa.

Vastustajaksi saapui lohkon kärkijoukkueena porskuttava satakuntalaisen Kukon Tikan kakkosjoukkue, jota vastaan somerolaiset ottelivat päivän aikana kahdesti.

Laitilassa ja Raumalla asemapaikkojaan pitävä Kukon Tikka vei ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä helpohkosti voitoin 6–2 (erävoitot 21–12). Härkä Dartsille voittopisteen nappasivat Timo Kuisma ja Juha Merivirta .

Pienen tauon jälkeen joukkueet ottivat uudelleen yhteen ja silloin satakuntalaiset joutuivat venymään tarkimmilleen säilyttääkseen alkukauden tappiottoman tilinsä.

Somerolaisista Kuisma jatkoi vakuuttavaa heittotyöskentelyä, voittaen jälkimmäisen ottelun molemmat vastustajansa puhtaasti 3–0. Päivän neljästä kaksintaistelustaan Kuisma siis saalisti kolme voittoa eräsuhteella 11–4.

Härkä Dartsille voiton (3–1) toi myös Eino Aalto . Toisessa ottelussaan hän kärsi täpärän 2–3 tappion, samoin kuin seurakaveri Jari Takala . Kaukana ei siis ollut, etteikö Härkä olisi onnistunut nipistämään ainakin yhden sarjapisteen lohkon kärkijoukkueelta.

Kahden liigakierroksen ja neljän pelaamansa ottelun jälkeen Härkä Darts majailee yhden sarjapisteensä turvin kakkosdivisioonan lohko 15:n kuutossijalla.