Hengellisen laulumusiikin helmiä Someron kirkossa

0
Kuvateksti

Hengellisen laulumusiikin helmiä kuullaan Someron kirkossa tulevana sunnuntai-iltana 1.11.
– Konsertin idea syntyi, kun kolme laulumusiikkia rakastavaa ihmistä halusi koota yhden teeman alle valikoiman upeaa musiikkia, jota esitetään taidolla, tyylillä ja suurella sydämellä, kertoo kanttori Olli Salomäenpää.
Suurin osa konsertissa kuultavista kappaleista on duettoja, mutta mahtuu mukaan myös muutama soolo sekä pari yllätystä. Solisteina ovat Sirpa Rynkä (sopraano) ja H anna Kanasuo (altto), ja pianolla heitä säestää Hannu Ilola .
– Vaikka kokoontumisohjeet ovat Varsinais-Suomenkin alueella hiljattain kiristyneet, voimme Someron suuressa kirkossa kokoontua tarpeellisin turvavälein nauttimaan esitettävästä musiikista, kanttori kannustaa.