Holttinen, Liipola ja Kosonen EM-valmennusryhmään

0
Tommi Holttinen

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan seiväshyppääjä Tommi Holttinen ja moukarinheittäjä Henri Liipola jatkavat Suomen Urheiluliiton EM-valmennusryhmässä kohti tulevaa kautta. Holttista valmentaa oma isä Jari Holttinen ja Liipolaa Kari Pihkanen .

Henri Liipola

Nuori moukarinheittäjä Silja Kosonen valmentajanaan Jani Pihkanen valittiin EM-ryhmään uutena urheilijana. Viime vuonna Kosonen oli vastaavassa nuorten ryhmässä.
EM-valmennusryhmä on liiton toiseksi korkein valmennusryhmä. Korkeimpaan Team Finlandiin valittiin 15 urheilijaa ja viisi vammaisurheilijaa.
Silja Kosonen, kuten kilpakumppaninsa Krista Tervo , olisivat tulostensa puolesta olleet Team Finland -tasoa, sillä valituista esimerkiksi kolme keihäsmiestä ja muutama muukin oli viime kauden maailmantilastossa alempana kuin 12. sijoittunut Tervo ja 16. sijoittunut Kosonen.

Silja Kosonen