Kenen tynnyrit?

0

Myllypellontien päähän Akustintien varteen ilmestyi kesällä 3 tynnyriä. Se oli aikaa, jolloin Suotiellä uusittiin asvalttia. Kun ne jäivät siihen koneiden poistuttua, ajattelin asvaltin korjausten tulevan pian takaisin niille nurkille. Ei ole tullut, mutta tynnyrit ovat vähitellen kaatuneet tukkimaan tien reunan ojaa. Tunnistaisikohan urakoitsija ne omakseen oheisesta kuvasta?
Kyösti

Melko huvittavaa, että Ollilan taiteilijasta kertovassa jutussa oli käytetty muualla otettuja kuvia. Kannattaa ajaa Ollilan koulun ohi ja miettiä, että miltähän se puisto tulee näyttämään, kun koulun ympäristökin on melkoisen sekainen.
Punkkipesää emme tänne halua

Hieno ele kuvanveistäjä Anna-Kaisa Ant-Wuoriselta perustaa kaikille avoin taidepuisto. Saataisiin kauan kaivattua positiivista kuuluisuutta Somerolle! Ollilan kyläläisten yhtäkkinen kiinnostus rehevöittyneelle, ruohottuneelle kentälle osoittaa, ettei käyttöä ole ollut. Pelkkä naapurikateus ei saa estää Someron matkailunähtävyyttä.
Somero kartalle!

Nyt kun joudumme käyttämään maskeja ja käsineitä asioidessamme, olisi kiva jos oven ulkopuolella olisi roskis, johon käytetyt suojaimet voisi tiputtaa. En tahtoisi tunkea niitä taskuihini enkä kuljettaa autooni.
Pöpökammoinen

Pysykää omalla kaistallanne Jokioistentiellä! Paina jarrua tai mene nostamaan puntteja, jos et jaksa kääntää rattia.
En väistä ojaan

Jos patsaspuisto oikeasti halutaan kaikkien ihmisten käyttöön, parempi paikka on ohikulkutien varrella näkyvillä kuin piilossa pienen yksityistien varrella.
Jalankulkijat

Mieheni siunausaamuna 3.10. vein hänen tulevalle haudalleen kimpun valkoisia ruusuja. Siunauksen jälkeen maljakko oli tyhjä ja vesi kaadettu pois. Ehkä sinulla on hyvä mieli?! Minulla ei!
Hiukan kunnioitusta

Someron kouluissa ei ainakaan osata puuttua kiusaamiseen, ei osattu yli 18 vuotta sitten eikä vieläkään. Kokemuksia on omien lasten ja lastenlasten kohdalta. Kouluun kun otti asiasta yhteyttä, niin vanhemmat leimattiin ongelmallisiksi.
Se tuska

Kiitos sinulle, joka löytäessäsi palautit aktiivisuusrannekkeeni Someron uimahallin kahvioon!
Karita

Me Someron Eläkkeensaajissa olemme aloittaneet uutena piristyksenä kolmesta soitetusta kappaleesta pidettävän Levyraadin. Näin koronan aikaansaamaa eristymistä pyritään hieman helpottamaan, reilut turvavälit ja hyvä hygienia muistaen ja yhteisyyttä ylläpitäen.
Raija Eronen

Tiedoksi: Pikkuteiden keskiviivat jätetään Suomessa yleisesti maalaamatta. Vallalla on turvallisuusajattelu, jonka mukaan keskinopeudet entisestään nousisivat, jos viivat sinne maalattaisiin.
Tällaista turvaa

Yllättävän vaikeaa on kaupungin ohjeistaa mistä ja miten köyhät voivat maskinsa hakea. Onneksi lopulta annettiin selkeät ohjeet. Kiitos siitä.
Maskit kaikille

Olipa hyvä kirjoitus ihmisenä olemisen vaikeudesta. Totta joka sana. Älylaitteet tuottavat harmaita hiuksia nuoremmillekin, kun ei ole opastajaa vierellä.
67-vuotias