Kissa kaipaa kotia, adressi allekirjoituksia

0
Oinasjärventien toinen pää on Rauhankallion tietämillä ja toinen pää Suomusjärvellä.

Somerniemen tiet kuntoon aloitetaan Oinasjärventiestä adressi kaipaa vielä lisää nimiä, jos et ole käynyt vielä allekirjoittamassa adressit.com tarkemmin: https://www.adressit.com/signatures.php?tunnus=somerniemen_tiet_kuntoon_aloitetaan_oinasjarventiesta&page_number=6&num_rows=10. Käy ihmeessä, jos käytät Oinasjärventietä, Kaskistontietä, Viuvalantietä, Salkolantietä tai Jakkulantietä. Jokainen nimi on tärkeä!
Ari Korkiala, Somerniemi

Hei te vauhdikkaat, äänekkäät Rengastien motoristit. Nopeusrajoitukset ja muu tieliikennelaki koskevat myös teitä. Kannattaa lukea aluksi vaikka lain 54 §.
Kulkija

Aika vaisua korona-tiedottamista Someron kaupungilta. Muualla tiedotetaan missä on esimerkiksi altistuneita.
Pää pensaaseen piiloon

Uuden asuinalueen nimet tuovat mieleen ikäviä sota-aikoja. Jyvätie, Tähkätie, Mäkelänraitti ja Jaatilanpuistikko.
Naapuri

Meillä mökillä jänikset ja peurat syövät kukkia. Samettiruusut ja narsissit eivät niille kelpaa.
Kukkahattu setä

Pidetään nyt edelleen turvavälit liikkuessamme yleisillä paikoilla, kaupoissa ja vastaavissa. Ei maski ole autuaaksi tekevä voima, että sen turvin voisi huseerata paikasta paikkaan. Se suojaa muita, mutta ei juurikaan käyttäjää, jos sen takana puhua pölpöttää tunnista toiseen. Jos keskustelee toisen kanssa, niin turvaväli on edelleen tärkeä. Jos on puheliasta sorttia ja keskusteluja on paljon kasvotusten, niin suojamaskia pitää vaihtaa usein, ja laittaa käytetty suojain pussiin ja sitten roskiin. Niin ja vielä: sekä ennen, välissä ja jälkeen pestä kädet tai desinfioida ne. Ja voihan ostaa visiirin, ettei joudu maskinvaihtorumbaan.
Väsynyt tyhmyyteen

Talteen otettu 16.10. Oinasjärventieltä harmaavalkoinen teinityttökissa. Vekkuli vintiö. Tiedustelut Someron löytöeläinkoti.
P. 0400-965 917 ​