Koditon kissa, kuntoportaiden valaistus…

0

Talteen otettu 12.10. Pitkäjärveltä Huhdanmäentieltä punavalkoinen kiva tyttökissa. Ei sirua. Tiedustelut Someron löytöeläinkodista.
p. 0400 965 917

Kuntoportaissa on valot, mikä on hyvä asia. Mutta voisiko kaupunki myös antaa valoa polulle, joka on portaiden ja parkkialueen (laavun) välissä?
Pimeässä kuntoileva

Kuvassa portaissa juoksevat Anniina Nokka ja Anton Härmä.

Jos kylässä yhtä ihmistä haittaa lasten, koirien, kulkuneuvojen ja työkoneiden äänet, kannattaisiko jo alkaa totutella niihin? Eikä estellä toisten tekemisiä ja liikkumisia.
Muita ei haittaa

Muutama patsas ja reikäinen auto heinikossa eivät vielä tee Somerosta kovin ihmeellistä paikkaa.
Tätä mieltä

Joku totesi viime numerossa, että oli huvittavaa, kun Ollilan patsaspuistosta kertovassa jutussa oli käytetty muualla otettuja kuvia. Mutta vaikea on kuvitella, miten lehti voisi kuvittaa sellaisia aiheita, joita ei vielä edes ole muuten kuin käyttämällä aiheeseen sopivia, muualla otettuja kuvia.
Antakaa vähän löysiä

Lopettakaa juoruilu. Hoitakaa omat asianne kuntoon, ja antakaa muiden tehdä samoin. Eläkää omaa elämäänne, ja sallikaa se myös muille. Jos on jotain sanottavaa tai kysyttävää, menkää henkilökohtaisesti asianomaisen luokse. Kun kuulee kasvotusten, miten asia on, ei tarvitse turhaan kadehtia olemattomia. Niin minä ainakin haluan minua ja muita kohdeltavan. Se on oikeus ja kohtuus.
Regina

On hienoa, että keskustan teitä putsataan ja harjataan ahkerasti, mutta eikö hiekoille, lehdille ja muille roskille olisi muuta tyhjennyspaikkaa kuin Urheilutien ja Hämeentien kulmassa oleva hiekkaparkki. Joskus ajattelin, että tilapäisesti ja lyhyeksi aikaa on kätevää siihen tyhjentää ja sitten suuremmalla työkoneella viedä siitä muualle. Siinä niitä kasoja on ollut nyt pitkään. Luulisin, että keväänkin hiekat jo ovat siinä. Melko keskeisellä paikalla kuitenkin.
Ihmettelijä

Vielä olisi somerolaisilla petrattavaa maskien käytössä. Asiakaspalvelijoilla on kiitettävästi, asiakkailla ei. Mehän voitaisiin olla oikea Suomen tai maailmankin esimerkkikunta turvallisuuden huomioimisessa. Laitetaan Somero taas maailmankartalle hyvänä esimerkkinä. Samalla turvaisimme toinen toisemme.
Maski + käsineet suojana kaupoilla

Kiitos kanssaihmisille siitä, että pidätte kaupoissa hyvin turvavälit. Kassoillakaan ei tungeta liian lähelle. Itse en voi ostaa ruokaa tietokoneella, jota ei ole, eli on pakko käydä ruokaa hakemassa.
Kiitollinen